[Wow-Herd-Effects id=1]

Sejadah Anti Sakit Sendi Pertama Di Malaysia

Dari jenama yang pernah dipaparkan di..

SAJADA PORTHOPEDIC

Sains Di Sebalik Sejadah Paling Tebal Di Malaysia

BAYANGKAN! Telur ini LUTUT anda. Rapuh dan sangat sensitif. Bayangkan pula bila telur (lutut) ini jatuh ke atas lantai. Cepekk! Rasa sakit dan nyilu kan?

Tahukah anda, 1 daripada 6 Rakyat Malaysia menderita SAKIT SENDI LUTUT. Jadi, apakah cara yang paling terbaik untuk anda SOLAT tanpa sakit lutut? Jawapannya adalah, dengan menggunakan SAJADA Porthopedic - Sejadah Premium Anti Sakit Lutut.

Eksperimen Telur Mentah

Tahukah anda, TELUR TIDAK AKAN PECAH KALAU DIBALING KE ATAS SAJADA PORTHOPEDIC ! Betul, ini bukan gimik atau sihir. Kalau tak percaya, sila tengok video di bawah.

Itu BUKAN TELUR REBUS ya. Itu telur mentah tulen. Kami tak tipu, tipu tu kan DOSA. Kalau MASIH tak percaya juga, anda boleh cuba sendiri kat rumah. Kalau telur tu pecah kami bagi anda RM100.

Memperkenalkan Sajada Porthopedic

Sajada Porthopedic adalah inovasi paling kemuncak dalam menghasilkan sejadah solat.

Satu idea yang menarik.. Sejadah ini mampu memberikan keselesaan maksima ketika beribadat.. Tahniah tim SAJADA!

Dr Hassan & Dr Suzana, Pakar Perubatan Swasta

Kenapa Telur Tak Pecah?

1. Tebal 15mm - Sajada Porthopedic adalah satu-satunya sejadah yang paling tebal di Malaysia. 5 kali ganda lebih tebal daripada sejadah biasa. Sejadah kain biasa hanya berketebalan 3mm sahaja.

2. Diperbuat daripada NBR Foam - Sejenis bahan teknologi premium berkualiti tinggi yang mempunyai ciri lembut tapi mampat. Digunakan oleh NASA dalam pembuatan sut angkasawan. Teknologi ini bercirikan anti-mikrobial, sejenis lapisan yang melindungi daripada habuk, bakteria & mikrobakteria yang bahaya.

3. Mampu Serap 300kg Tekanan - Bahan berkualiti tinggi NBR Foam yang berketebalan 15mm ini mampu menyerap lebih 300kg tekanan dalam satu masa. Ianya mampu memberikan keselesaan maksima kepada pesakit sendi lutut, gout dan pergelangan kami untuk sujud dan tahiyyat. Bila bersolat, bagaikan terlupa seketika sakit sendi yang dialami.

4. Teknologi Anti-Slip - Dilengkapi dengan lapisan teknologi anti-slip di bahagian belakang Sajada Porthopedic di mana ianya mempunyai grip cengkaman yang sangat kuat.

5. Anti-Bakteria & Anti-Microbial - Mudah dibersihkan kerana permukaan Sajada Porthopedic yang rata dan tidak memerangkap habuk & kotoran. Bahkan ianya KALIS AIR. Sangat sesuai kepada mereka yang mempunyai penyakit asma & alergik.

Siapa Yang Sesuai Pakai Sajada Porthopedic Ni?

SAJADA PORTHOPEDIC ini dicipta khas kepada mereka yang menginginkan solat yang selesa tanpa gangguan kesakitan sendi di mana-mana bahagian anggota badan. Sejadah PREMIUM ini amat sesuai kepada anda yang mengalami masalah:

"Apa Kata Pengguna-Pengguna Sajada Porthopedic?"

Cara Order SAJADA

shadow-ornament

1. Klik Button Order

Klik button ORDER yang disediakan untuk dibawah, dan buat isikan maklumat anda.

2. BUAT BAYARAN

Jika setuju, buat bayaran dan kami proses order anda SEGERA.

3. PENGHANTARAN

Bayaran disahkan, kami segera POSKAN produk anda + TRACKING CODE

4. TERIMA PARCEL

Anda boleh terus menggunakan SAJADA ini dengan GEMBIRANYA..

"..Berapa NILAI hadiah yang PERNAH anda berikan untuk Mak & Ayah?.."

Dengan PELABURAN serendah RM199 ini, Insyallah akan menjadi HADIAH PALING BERMAKNA untuk Mak & Ayah di Kampung..

PERHATIAN!!

Harap Maaf.. Kami Sedang Kehabisan STOK!

Akan dimaklumkan jika STOK SUDAH SAMPAI..